

BABKA JAJOWATA - ziarno, dzięki dużej zawartości błonnika, reguluje stężenie glukozy we krwi, co jest pożądaną właściwością dla diabetyków.
Ponadto, pomaga w obniżeniu poziomu złego cholesterolu we krwi, co zmniejsza ryzyko zachorowania na miażdżycę oraz pozytywnie wpływa na stan serca i funkcjonowanie układu krwionośnego.
Regularne stosowanie babki jajowatej zapobiega chorobom jelit i pomaga w oczyszczeniu organizmu z toksyn, oraz znakomicie wpływa na stan i funkcjonowanie układu pokarmowego człowieka.
Składniki: babka jajowata ziarno 100%
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
SKŁAD OPRACOWANY PRZEZ KADRĘ SPECJALISTÓW
STARANNIE DOBRANE I SELEKCJONOWANE PÓŁPRODUKTY
ORGANICZNE ORAZ WYSELEKCJONOWANE SKŁADNIKI
PRODUKOWANE W POLSCE
Sposób przygotowania:
Jako dodatek do płatków śniadaniowych, spożywania z sokiem, jogurtem lub popijania wodą.
Zobacz także