

Kisiel malinowy zawiera w sobie tylko dwa skadniki: proszek z korzenia konjaku i liofilizowane maliny. Dla przygotowania kisielu wystarczy tylko woda. Po zalaniu kisielu, odczekać 5 minut do powstania gęstej masy. Dosłodzić miodem lub innym ulubionym słodzikiem, gdyż malina z natury jest kwaśna.
Konjac ma silne działanie alkalizujące, co ma duży walor prozdrowotny. Cenną jego właściwością jest to, że ma neutralny smak, a przejmuje smaki i zapachy owoców.
Składniki: malina liofilizowana ponad 50%, konjac
Wartość energetyczna w 8g suchej mieszanki: 10,9 kcal
Białko - 0,4 g
Tłuszcze - 0,1 g
Węglowodany - 1,7 g
Reszta - błonnik pokarmowy
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
SKŁAD OPRACOWANY PRZEZ KADRĘ SPECJALISTÓW
STARANNIE DOBRANE I SELEKCJONOWANE PRODUKTY
ORGANICZNE ORAZ WYSELEKCJONOWANE SKŁADNIKI
PRODUKOWANE W POLSCE
Zobacz także