

CHLEB ARACHIDOWY to gotowa mieszanka do wypieku chleba dla tych, którzy nie chcą jeść glutenu.
Jest łatwy do wypieku i smaczny, a także zasobny w wiele wartości odżywczych. Smakuje dobrze z różnymi dodatkami - słodkimi, kwaśnymi, a nawet z samym masłem posypanym przyprawami.
Niewiele trzeba żeby się nasycić, co jest ważną właściwością dla ludzi pragnących zgubić tkankę tłuszczową.
Składniki: mąka arachidowa, orzechy ziemne w kawałkach, proszek do pieczenia, łupina babki jajowatej
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
SKŁAD OPRACOWANY PRZEZ KADRĘ SPECJALISTÓW
STARANNIE DOBRANE I SELEKCJONOWANE PRODUKTY
ORGANICZNE ORAZ WYSELEKCJONOWANE SKŁADNIKI
PRODUKOWANE W POLSCE
Sposób przygotowania:
Do zawartości torebki dodaj 5 jaj i 2 łyżki roztopionego masła. Włóż masę do foremki wyłożonej papierem do pieczenia. Wypiekaj w temp. 180st. C przez ok. 50 minut.
Świetnie smakuje z bananem!
Zobacz także