

CHLEB MIGDAŁOWY to pyszna i zdrowa mieszanka do wypieku chleba!
W składzie ma mąkę migdałową, która zawiera cenne witaminy i minerały, m.in. błonnik, magnez, żelazo, wapń oraz witaminy grupy B. Aromatyczna skórka pomarańczy wspaniale podkreśla wartości smakowe mielonych migdałów.
Produkt nie zawiera cukru. Jest wegański. Pakowany i zgrzewany ręcznie.
Składniki: mąka migdałowa, skórka pomarańczy, proszek do pieczenia
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
SKŁAD OPRACOWANY PRZEZ KADRĘ SPECJALISTÓW
STARANNIE DOBRANE I SELEKCJONOWANE PRODUKTY
ORGANICZNE ORAZ WYSELEKCJONOWANE SKŁADNIKI
PRODUKOWANE W POLSCE
Sposób przygotowania:
Wymieszać zawartość torebki z 5 jajkami oraz 2 łyżkami roztopionego masła.
Masę chlebową wyłożyć do jednej foremki i piec 50 minut w temp. 180 st. C w piekarniku.
Smacznego!
Zobacz także